Degustazione

 

Faranghe! ligt in het land van de Verdicchio di Matelica. De wijngaarden liggen in de hoge vallei van de Esino op 400 meter boven zeeniveau. Door het bijzondere microklimaat maakt onze buurman Mario Bisilissi van wijncantina "Borgo Paglianetto" bijzondere biologische wijnen van de Verdicchio druif, van de Sangiovese, de Lacrima en de Montepulciano. 

Dat wij niet de enige zijn, die zijn wijn lekker vinden, bewijst de erkenning in de Gambero Rosso en de prijzen die Borgo Paglianetto in de wacht weet te slepen. Zijn Vertis DOC is gemaakt van 100% verdicchio di Matelica. De wijngaarden worden sinds een aantal jaren biologisch bewerkt. Binnenkort verwachten we ook de officiele erkenning daarvoor op het etiket. In zijn agrarische winkel verkoopt hij streekproducten uit Le Marche, zoals een pecorino di fosso, miele en de ciauscolo. Mario en zijn zoon laten je trots de azienda zien en je daarna uitgebreid proeven van alle heerlijkheden.

 

 

Vier je feest of jubileum met je eigen vriendenkring of familie met een bijzondere vakantie op Faranghe! Je verkent de streek, er is tijd voor elkaar en ruimte voor(onontdekte) talenten.

Meld je hier aan!

Kijk op de website van Faranghe! voor een indruk van de mogelijkheden voor overnachting en de sfeer op de boerderij.

 

www.vakantieinitalie.eu

www.faranghe.eu

Informatie over Esanatoglia:

 borghi italia piu belli