Faciliteiten en condities

 

Activiteiten

Het cursusprogramma is een week of midweek naar keuze met 6 dagdelen cursus. De cursus bevat een collectief lesprogramma en kan ook individuele opdrachten bevatten. De vakdocent is naast het collectieve lesprogramma, ook een aantal uur per dag beschikbaar voor persoonlijke begeleiding. De excursies  kun je doen in een (lang)weekend of als aanvulling op je cursusprogramma. Wil je er zelf op uit om de omgeving te verkennen? We hebben wandelkaarten en toeristen informatie beschikbaar en we kennen leuke activiteiten in de buurt.

Overnachten

Wat heeft je voorkeur? Wil je overnachten in het huis: daar zijn maximaal 12 slaapplaatsen. Wil je kamperen met je eigen tent: er zijn maximaal 20 kampeerplaatsen. Je kan ook gebruik maken van onze caravan met tent, maximaal 5 slaapplaatsen. Op deze link vind je de fotos en beschrijving van de kamers en de camping. Wil je elders logeren, maar wel aan onze cursus deelnemen? Het is bespreekbaar!

Vervoer

Reizigers, die met de trein komen, kunnen we een transfer bieden van station Fabriano naar Faranghe! of van vliegveld Ancona en weer terug. Het is wel makkelijk om over eigen auto('s) te beschikken en je kunt op eenvoudige wijze een autohuren op het vliegveld bij het boeken van een ticket. Maar als je wilt, dan regelen we een auto(bus) met chauffeur en zeker voor de cursussen Smaken van Italie en Kunst & Cultuur is dat comfortabel omdat je bijna elke dag excursies op het programma staan. Je kunt ook te voet de streek verkennen, het is hier een prachtig omgeving voor wandelaars en wij hebben voor jou wandelkaarten beschikbaar. Hou rekening met een wandeluur afstand naar winkels en restaurants.

Comfortniveau

Logies met ontbijt, half-pension, volpension of zelf koken, wat heeft je voorkeur? Huur je een kokkin, dan koken wij voor jullie Italiaanse diners en kan je het menu mee bepalen. Of kokkerelen jullie liever zelf dan huur je de grote keuken en eetkamer voor 20 personen. Bij "Smaken van Italie" ga je op proeverij bij producenten en leer je Italiaanse gerechten maken  Bij de cursus "Kunst en Cultuur in Le Marche" ben je veel onderweg en stoppen we  bij een van de trattorias of agriturismi om te lunchen. De eindschoonmaak voor de kamers zijn in de prijs inbegrepen, en als je wilt kunnen we tegen meerprijs extra schoonmaak voor je organiseren.

Start cursus

We kunnen een programma voor je organiseren als je een groep hebt van minimaal 5 deelnemers.  In het aanvraagformulier kun je de periode opgeven dat je wilt komen. De cursus kan plaats vinden van 1 april tot 15 juni en van 15 september tot 1 november.

Betaling

De aanbetaling is 50% van de kosten en maakt de reservering definitief. Vanwege de voorbereidingen willen we de aanbetaling uiterlijk 2 weken na de opdracht-boeking ontvangen. De andere 50% van de kosten voor cursus en overnachting dien je bij aankomst op Faranghe! te voldoen. We rekenenen geen borg voor gastenkamer, appartement, huurcaravan of huurtent. Mocht je onverhoopt schade maken aan onze eigendommen, dan zullen we die bij jou in rekening moeten brengen. Als je de cursus moet annuleren om welke reden dan ook, moeten we je de volledige cursus- en overnachtingskosten rekenen vanaf 6 weken voorafgaand aan de cursus. Wij adviseren je tegen deze risico's een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij. Mocht de cursus van onze kant geen doorgang kunnen vinden, krijg je - uiteraard - de volledige aanbetaling retour.

 

 

 

Vier je feest of jubileum met je eigen vriendenkring of familie met een bijzondere vakantie op Faranghe! Je verkent de streek, er is tijd voor elkaar en ruimte voor(onontdekte) talenten.

Meld je hier aan!

Kijk op de website van Faranghe! voor een indruk van de mogelijkheden voor overnachting en de sfeer op de boerderij.

 

www.vakantieinitalie.eu

www.faranghe.eu

Informatie over Esanatoglia:

 borghi italia piu belli